They The Best

Friday, November 25, 2011

lagu pilihan anda dalam blog

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
hyeee.......nk main basikal ke...nk main fb pt niyhhh....adesss...pening laaaa.....ade cadangan???erysha nk pilih yg ne......eh..jap2!!!! sekarang ni...topik untuk membuat tuto....lupakan semua bende main tu,,,huhu...okk.ptg ni...erysha nk ajr anda semua macam mana nk ltk lagu dlm blog....okkk...la..jummm start!!!
ikut step di bwh niyhh okeyhh...

1.pergi ke YOUTUBE....SINI...TEKAN SINI...
2.cari laaa..lagu2 yg anda semua gemar...okk....
3.dah carik lagu yg anda semua gemar?? ok....then..ikut cara-caranya di bwh ini...:))
  •      TEKAN SHARE
  •      TEKAN EMBED
  •      TICK #USE OLD EMBER CODE#
  •      COPY CODE DI DALAM KOTAK YG DISEDIAKAN

4.sekarang ni pulak..macam mana nak bawa masukk code yg anda semua copy tadi ke dalam blog...okkk....ikut step ni
  • LOG IN BLOGGER
  • DASHBOARD
  • DESIGN
  • ADD GADGET
  • HTML JAVASCRIPT
5.pastekan code yang anda semua copy tadi ke dalam kotak yg disediakan itu...dia akn jad cam ni..

6.nmpk kan,,,contoh koding dia akn jadi seperti ni
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_AU1yyy_At4?version=3&amp;hl=en_US&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_AU1yyy_At4?version=3&amp;hl=en_US&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
 7.jadi......kalau anda semua tak nak lagu anda tu diketahui melalui video.....kita tukarkan kan ia supaya video tuh tak boleh dibuka...mai....kita tukar kod yg erysha boldkan warna biru tuh.......

  • YG CODE   560  TU TUKAR KEPADA=  200
  • YG CODE   315  TU TUKAR KEPADA=  25
  • YG CODE  VERSION=3  TU TUKAR KEPADA=  fs=1&autoplay=1
dah siapp..sng kannnn...huhu.....k..bai..assalam :))


thanks coz visit to this entry#ilapusomuch#

Comments
1 Comments

1 good word greeting:

Myss Faithul Lover said...

kak ery . kenapa kalu kita tukar masih ad video ?

 
Free Lines Arrow