They The Best

Monday, October 31, 2011

download font yg comey2 gitu

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
               

hye,,,sume...huhu..okeyh..sekarang ni erysha nk ajar cam mne nk download font...bagi korang yg dah tau tuh...x payah laa baca entry ni erh...huhu...bg yang tdk tahu sahaja..:))

k...pergi link ni dulu...FONT2....dah dapat..
dia akn kluar cam niyh kan....
adda kan??ha!!lps tuh...kat bwh tuh ada macam ni...rukuj gambar di bawah ok.

nampak kan..ha!!!di situ la anda semua mamilih font2...yg comey2 gitu..huhu:) hurm,,,erysha pernah buka defont.com ni..erysha try semua font..hurrmm..x tau laa nk pilih yang mana satu..semua cantik2.ok..dah pilih pilihan font anda??ok..ikut step ni pula..rujuk gambar di bawah eah..
anda nampak??terus tekan download....kejap!!ada lagy!!!huhu:)

ha...tekan...lps tu..dia ada cakap open la..ada bawah2 lagi tu kan..anda semua tekan saja open ok...dah open..dia akan keluar macam ini...

k...sekarang....font anda sudah sedia untuk digunakan..kalau anda semua mahu untuk download font2 yg lain..ikut saja step yg sama ok.:) semoga berjaya!

thanks coz visit to this entry#ilapusomuch#

Comments
2 Comments

2 good word greeting:

puteri nur afiqah said...

lepas dah download tu, macam mana nk start gune? mksudnye, font tu die ade kat mane?

norerysha shahiera said...

ooo..ha!!!kak puteri.....kak puteri kena download macam photoscape ke....photoshop ke...photoscape ngan photoshop tu adalah benda untuk kita mengedit gambar...huhu...dalam semua2 tu laa tulisan tu boleh digunakan....hehe....nnt erysha ajrkn cm ne nk download nyeee,,,ok...:))

 
Free Lines Arrow