They The Best

Friday, October 28, 2011

main body ada background

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
okeyh...mmm...sebenarnye...erysha x de pon background kat main body blog erysha...saja je nk buwt..huhuhu....


okey...jom..start,,seblom tuh...dok betowl2...diam....hey awk...jagan bising2..x mao2...hihi...just kidding...jgn touching eah..:))


  washed denim
:)gi ke design - edit html -jgn lupa tick expand widget
:)copy code yg erysha kasik kat bawah ni k....


#content-wrapper {

:)pastu..copy code kat bawah ni.search,,,then paste kan code kat bwh ni di bwh code yg korang carik td keyh..


background url:(background image)


:)pastu,carik code kat bwh ni lak taw2..


.sidebar h2 {

 :)pastuh..korang ada nampak ank2 coding dia kan...ta pe..korang tambah je code yg erysha kasik kat bwh ni dengan code yg korang search tdi tuh okeyh :)


background url:(background image)


:)dah buat dah...jadi x???jadi kan..k...step seterusnya...search code kat bawah ni keyh..


#main-wrapper {

korang tengok background colour yg #FFFFFF tuh..korunk gantikan ngan perkataan transparent taw2..

:)lps tuh...korank cari code kat bwh ni..


#sidebar-wrapper {

yg ni pown...korank gantikan cam tdi gak taw..huhu..senang ke susah ha.....bagi erysha..susa sikit lawrrr...tuh x buwt ni..x perrww...erysha buwt gak..harap2 korank nye menjadi eah..:))..tekan save je laa law dah siap....:))








thanks coz visit to this entry#ilapusomuch#

Comments
2 Comments

2 good word greeting:

ami_kyra said...

jgn lupe skali..kalau nak besakan saiz body blog tu..adjust kan width body blog k..just tekan content-wrapper jea..cehh,,sbuk jee akk kan

norerysha shahiera said...

whwhahaha.....mana ada!!!erysha kena berteima kasih...terlupa pndg pula pasai tu...hahaha...ok..thanks!!

 
Free Lines Arrow