They The Best

Saturday, December 31, 2011

Contest | Blog Saya Super Power

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

papantandashadow1.png image by fiffiey
( SILA KLIK BANNER UNTUK JOIN )

Hye semua..!!! Assalamualaikum !!!
Hahah...petang ni..erysha nak join satu contest tau !!
erysha join pun..sbb ditag oleh Kak Puteri Nur Afiqah yang chomel2 tu...wheee..!!


namapak kan..dah besar dah tu..haha....sbb tu....erysha join laa contest ni..!!!

  • ERYSHA BLOG SUPER POWER??
HAHA...tengok title yang jaraknye satu jari korang semua tu....hahaha.....blog erysha???nak dicakap kan SUPER POWER ?? hah...erysha rasa ..tu mengarut ..kah2.....sbb.....semua orang ada kelemahan dalam dunia blog...dan.. tak ada siapa yang sempurna kan..macam erysha juga.....tapi......semua orang juga ada kelebihan tersendiri .......erysha kan...baru selami dunia blog....bulan JULAI ke ...bulan OKTOBER tadi..tahun ni..jadi..erysha baru nak berjinak-jinak dgn dunia blog ni ^^

  • MAHU KE...NAK JADI BLOG SUPER POWER ??
hahaha......TENGOK titile kat atas ni pula ye....haihhh..siapa yang tak nak...blog yang SUPER POWER kan..boleh dikatakan blog yang mampu menjadi tumpuan orang ramai untuk di'bw' (wah..ade ke perkataan sebegitu) HAHA..
jadi.....cuba cakap..siapa yang tak nakk...hahaha..mesti laa mau...!! haha...^^


~ SYARAT~SYARAT CONTEST INI ~

mesti follow blog misz pipit
buat satu entri bertajuk CONTEST BLOG SAYA SUPER POWER
tempek banner yang kat atas 2 kat entri korang
TARIKH TUTUP 12/1/2012
hantar link entri korang kat tempat komen misz pipit
tag 2 orang dan pastikan mereka tahu
(syarat~syarat tersebut erysha copy dari tuan contestnye..(misz pipit)


~ SENARAI HADIAH-HADIAH MENANTI ANDA ~


@ topop 15 ringgit(maxis,digi,celcom)
@ edit full template(denim)
@ shawl
@ lens
@ topop 10 ringgit (maxis,digi,celcom)
@ long skirt
@ 3x header(neesha)
@ 1x really cute header(anis)

 ~ ERYSHA NAK TAG DUA BUDAK CHOMEL ~





~ HARAP..ERYSHA MENANG..DOAKAN ERH....HEHEHEHE ~

= SEKIAN SAHAJA ENTRY UNTUK CONTEST INI =





thanks coz visit to this entry#ilapusomuch#

Comments
2 Comments

2 good word greeting:

puteri hanisah said...

thanks tag akak ^_^
btw...nice blog!

Norerysha Shahiera said...

hehehe..sme2 kakak hanisah yang chomel2...^^

 
Free Lines Arrow