They The Best

Thursday, December 29, 2011

SEGMEN :JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


hey.....erysha join segmen ni laaa...hahahha,,,meh2...join sekali.....tekan banner kat ats ni erk..^^

hey kamu....you!!! awak.....adik..!!! abang2...kakak....mak~cik2.....bapak2...mai sini..!! sertai segmen ni....boleh menjadikan follower korang ..mencecah ke RIBU...bukan kah itu hasrat korang...ha...mai laaa...join segmen ni...!!

Syarat~Syaratnya :

1. korang kena buad satu entry yang paling ringkas bertajuk SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !  dan jangan lupa letak sekali banner segmen ni dan terus link kan ke blog mira .
2. Tag 3 orang kawan-kawan blogger korang dan pastikan diaorang tahu yang segmen ni dijalankan :) (nak tag lebih pun takpe .sebab .makin banyak link yang mira dapat masuk dalam bloglist tu ..makin ramai yang akan terjah blog korang kan )

(syarat~syarat tersebut erysha copy dari blog MIRA )

?? Macam Mana Segmen Ini Dijalankan ??:

1. Lepas korang dah buat entry ..dah tinggalkan link di blog http://missmashimaaru.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-sampai-ribu.html
tuan blognya  akan masuk kan link korang dalam satu bloglist khas untuk 2012!! ^^

2. Kat situ lah peserta lain akan terjah dan follow blog korang!! wheee...

3. Kalau beratus yang join ,maka beratus lah yang akan follow blog korang .InsyaAllah .tengok niat masing-masing ya

TARIKH TUTP : 1 MAC 2012

CEPAT-CEPAT......MENYESAL KARANG KALAU TAK JOIN!!!

Saya Nak Tag Mereka !!

1.Puteri Nur Afiqah
2.Yuyue
3.Puteri Hanisah

thanks coz visit to this entry#ilapusomuch#

Comments
4 Comments

4 good word greeting:

kewchik said...

Hai awak , Kite dari segmen yg sme . Kite dtg nak terjah blogg awk , Terjah blog kite balek yea'

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

AtyraAqilah said...

Hi! Dari segmen yang sama. Terjah sini :)

http://eyrababymilo.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

missmashimaaru said...

IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !!
thanks join segmen ni :)
maaf lambat terjah korang ya :)

♥GEE♥ said...

dari segmen yg sma
and dah f0ll0w awak.
sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

 
Free Lines Arrow